Det är på Mozillas wiki som utvecklarna berättar om planerna för webbläsaren Firefox det här året.

Enligt tidsplanen kommer Mozilla att accelerera utvecklingen och distribuera ut nya versioner av Firefox betydligt oftare än tidigare.

Om utvecklarna får som de vill kommer du få se Firefox 7 redan innan året är slut men innan dess ska både Firefox 5 och Firefox 6 släppas.

I Firefox 5 finns en kontohanterare, enklare användargränssnitt, animerat gränssnitt och 64-bitars version på Windows bland planerna.

För Firefox 6 är det installerbara webbapplikationer, snabbare cache, stöd för osx 10.7 och javaskriptoptimeringar som gäller.

I Firefox 7 tror utvecklarna att de är klara med ett projekt som går under namnet "Electrolysis" eller "e10s" som innebär att användargränssnitt, insticksmoduler och webbinnehåll alla körs i separata processer. Resultatet ska bli en stabilare webbläsare med färre krasher.

Bland prioriteterna för 2011 finns även punkter som att det ska aldrig ta längre tid än 50 millisekunder för Firefox att svara på användarens indata, optimeringar för att snabba upp information som laddas över nätet, implementera ett ramverk för installerbara webbapplikationer och att implementera de sista bitarna av css och html.