I Windows Vista kan du i det som kallas "sidpanelen" lägga till små nyttprogram som kallas för gadgets. Vi listar de bästa gadgeterna som gör din dagliga användning av Vista smidigare och låter dig arbeta mer effekivt.

Vi listar de 16 bästa, men glöm inte att fylla på med egna tips i kommentarsfältet:

De 16 bästa gadgeterna för Vistas sidpanel - plats 1-8

De 16 bästa gadgeterna för Vistas sidpanel - plats 9-16

Tidigare läsarkommentarer

Jag som lyssnar mycket på webbradio diggar www.webbradioguiden.se:s gadget som samlar ihop en lista på de flesta svenska webbradiokanalerna på nätet i en Gadget. Man kan öppna varje kanals egen webbradiospelare och även se vad som spelas just nu på en del av kanalerna direkt i gadgeten. DanielForPresidentJag använder weather-gadgeten så jag hela tiden kan se hur varmt det är i Barcelona så jag vet hur avundsjuk jag ska vara på lillebror som jobbar där.

Sen använder jag valuta-gadgeten så jag snabbt som ögan kan räkna ut exakt hur mycket SEK jag spelar bort på online-poker. Johan YlinenjarviDet hela känns som en efterkonstruktion för att berättiga en teknik.

Jag har svårt att se att en IT-chef eller företagsledningen kan se ett enkelt sätt att räkna hem kostnaderna för eländet.
Vanlig Människa