I Windows Vista kan du i det som kallas "sidpanelen" lägga till små nyttprogram som kallas för gadgets. Efter att ha listat 16 nytto-gadgetar listar vi nu era bästa gadgeter som är en blandad kompott av en smula underhållning, humor och nyttoverktyg.

hitta.se


Med gadgeten från hitta.se hittar du snabbt rätt och du kan precis som på hemsidan söka efter "vad", det vill säga ett personnamn, företag, sökord eller nummer eller "vem", det vill säga en gata, gatunummer, ort eller ett område.
Ladda ner hitta.se-gadgeten

SR Webbradio


Den här gadgeten bjuder på inte mindre än 47 radiokanaler från Sveriges Radio och du kontrollerar förutom vilken radionakal du vill lyssna på även volymen i denna gadget. Detta är en av få gadgets som har inbyggd funktionalitet för att leta efter uppdeteringar som släpps för gadgeten i framtiden.
Ladda ner SR Webbradio

TV.nu


Gadgeten TV.nu listar helt enkelt de tv-program som visas för tillfället, på de vanligaste kanalerna. Informationen hämtas direkt ftrån sajten tv.nu men tyvärr går det inte att konfigurera exakt vilka kanaler man vill ha information om.
Ladda ner TV.nu-gadgeten

Webbradioguiden


Gadgeten Webbradioguiden listar i stora drag Sveriges samtliga radiostationer i en lång lista. Då du väljer en radiostation visas vilken låt som spelar just nu, tillsammans med en spela-knapp som då du trycker på den öppnar radiostationens egna webbradiospelare.
Ladda ner gadgeten Webbradioguiden

Daily Dilbert


Med denna gadget kan du få en ny humorfylld Dilbert varje dag och att starta dagen med ett en smula humor är aldrig fel.
Ladda ner Daily Dilbert gadget

IDG.se


Kommentarer för vad denna gadget gör känns ganska överflödiga. Givetvis listar den de senaste och hetaste nyheterna direkt från idg.se!
Ladda ner IDG.se-gadgeten