Det finns nu tecken på att de som började med angrepp mot ett flertal olika media- och nätverkssajter nu utvecklats till att grupper med hackare nu rivaliserar. Under onsdagskvällen postades återigen på Flashback forum en länk med en lösenordsdatabas tillhörande spelsajten Gamepassion.se. ”TGKru vill inte vara sämre än alla andra. Sug på denna C-S nerds!” löd budskapet, följd av en länk till en fil med uppgifter om användarnamn, e-postadress och lösenord. Det sist nämnda dock hashat, troligen med algoritmen MD5. En stor del av lösenorden har dock knäckts, så de visas i klartext.

På Gamepassion.se reagerade man snabbt och redan vid halv ett-tiden lade man upp information på webbplatsen om hacket. Alla användare uppmanas att byta sina lösenord på sajter där man har samma lösenord.

I jämförelse med tidigare angrepp mot Bilddagboken och Efterfesten.com tycks detta vara relativt begränsat, och inskränkas till några tusentals lösenord. Detta i jämförelse med hundratusentals hos Bilddagboken och Efterfesten.com.