Fysisk it-säkerhet var morgonens ämne på TechWorlds frukostseminarie Techfast. Rittal, APC och Coromatic var på plats och höll var sitt 20 minuter långt föredrag.

Efter föredraget fick besökarna chansen att ställa frågor och mingla med tillhörande högklassig frukost.

» Se filmerna här!» Presentationerna (Powerpoint)och mer info finner du här.

Programmet:


07:30 Registrering och frukost

08:00
Inledning av chefredaktör Niclas Söderlund

08:50
 Rittal. Fysisk it-säkerhet spänner över en mängd områden och därför erbjuder Rittal idag modularitet och skalbarhet. Rittal pratar om deras produkter och systemlösningar som bygger på teknik som erbjuder effektiv drift av systemen. De kommer också att lyfta fram vad de kan erbjuda inom hållbara lösningar både för kyla och säker kraft i kombination med långsiktig driftekonomi.

09:10 APC. Lägre totalkostnad och miljövänliga datorhallar är fokus när APC presenterar kundcase från 2007. APC berättar hur du designar, bygger och övervakar din IT-infrastuktur. InfraStruXure är en lösning där driftsäkerhet, miljö och ekonomi är nyckeln till en lyckad IT-infrastruktur. InfraStruXure riktar sig både till små och stora organisationer med behov av en stabil och effektiv IT-infrastruktur.

09:30 Coromatic arbetar med mer än bara produkter för fysisk it-säkerhet. Och på TechFast delar de med sig av deras erfarenheter genom att berätta hur de hjälper sina kunder att fastställa rätt säkerhetsnivå. De berättar också om utmaningen i att uppnå balans mellan verksamhetens förväntningar och de verkliga förutsättningarna, bland annat genom att visa ett intressant kundcase.

09:50 Debatt och frågestund med föredragshållarna

10:10 Mingel och fortsatta diskussioner i utställningen