Den första webbplatsen som drabbades tillhörde advokatfirman Pucket & Faraj som försvarar marinkårssoldaten Frank Wuterich som anklagats för att ha lett en massaker mot civila offer i Irak. Wuterich anklagades för att ha lett en styrka som sköt ihjäl 24 obeväpnade irakier 2005, men friades nyligen från mordanklagelserna. Efter att hackarna släckt Pucket & Farajs hemsida visades istället ett meddelande där besökare kunde läsa:

"Som en del i våra fortsatta ansträngningar att avslöja korruptionen inom rättssystemet och brutaliteten som USAs imperialism står för, vill vi därför rikta uppmärksamhet mot marinkårens sergeant Frank Wuterich som tillsammans med sitt team mördade dussintals obeväpnade civila under ockupationen av Irak. Kan ni tänka er att den här skithögen slapp undan med enbart löneavdrag som straff. Samtidigt riskerar Bradley Manning, som var modig nog att riskera både sitt liv och sin frihet för att avslöja sanningen om en korrupt regering, att dömas till livstids fängelse. Om inte rättvisa kan skipas i rättsalar måste vi söka upprättelse på gatorna och på internet, och att hämnas är något vi är väldigt duktiga på. Oroa er inte kamrater, det är dags att leverera lite episkt ägande här."

Anonymous uppger också att man kommit över en stor mängd epost-korrespondens mellan de iblandade juristerna.

"Hur tror ni att världen kommer att reagera när de får reda på att Neal Puckett och hans kompisar inom marinkåren har fällt grova skämt om händelserna i Irak. Vi anser att det är hög tid att att läcka ut deras privata information och bevismaterial till resten av världen så att de kan dömas av folkets domstal", skriver man vidare i meddelandet.


Skärmdump från Puckett & Farajs hemsida där Anonymous tar på sig ansvaret för hackningen och berättar vad de kommit över och vad de planerar att läcka ut till världen.

Attacker mot polismyndigheter
Efter detta följde också en rad attacker mot polismyndigheter i Texas, där en polis utreds för barnpornografibrott, i Boston där polisen anklagats för övervåld under Occupy Boston-demonstrationerna och Salt Lake City som protest mot höga böter som utfärdats till grafittimålare, skriver Cnet.com.

I Europa attackerades Greklands justitiedepartement som en protest mot att landets ekonomi räddats av EU och internationella valutafonden.