Bland de som attackerats finner vi Europeiska Rymdorganisationen, det franska försvarsdepartementet, US Air Force, thailändska Royal Navy, Bahrains försvarsministerie och Nasas Glenn Research Center.

Attackerna ska ha skett under de senaste två månaderna och för att backa upp sina påståenden, la gruppen upp skärmdumpar och delar av den information man stulit, bland annat inloggningsuppgifter och lösenord. Man la också upp 215 MB av handlingar som tillhör US Air Force, som innehöll en mängd olika oklassificerade dokument, rapporter kostnader och beredskapsplaner.

Stefano Zatti, säkerhetschef för European Space Agency (ESA) säger att angriparna kom in i myndighetens externa servrar och databaser med hjälp av en sql-injektion. Han tillade att gruppen kom åt användarnamn, men inte de krypterade lösenorden.

Syftet med attackerna är enligt gruppen att uppmärksamma måltavlorna om deras bristande säkerhet.

"Vi är redo att ge dig full information om hur vi tog oss in i dina databaser och vi är redo att göra detta när som helst så det är bara kontakta oss. Vi ser fram emot detta", skriver man i ett uttalande.