Att arbeta på en it-avdelning innebär en mängd frågor och problem som måste lösas åt användarna. Men ibland räcker inte detta till, ibland kanske problemen ligger högre upp och inte är något som direkt kan avhjälpas av den interna it-avdelningen. Då är det dags att kontakta leverantörssupporten.

När ett företag eller organisation köper in it-utrustning eller it-tjänster lovas de ofta guld och gröna skogar av leverantören. Givetvis krånglar aldrig deras produkt eller tjänst, men om den mot all förmodan ändå skulle göra det så erbjuder man kunden en ypperlig support.

Kanske använder man kraftuttryck som "Prisbelönt" eller "Bäst i klassen" och berättar att man erbjuder, hjälp med installationer, stöd dygnet runt, passning av barn och hundar och lagar mat åt farmor på ålderdomshemmet. Nåja, inte så långt därifrån i alla fall. Nu är frågan om det verkligen fungerar exakt så smärtfritt alla gånger.

Finns det saker som inte ens supporten kan hjälpa till med? Eller ett ännu värre scenario, händer det rentav att supporten ger felaktiga råd eller strular till problemet ytterligare för att de inte har tillräcklig kompetens? Eller så är det som leverantörerna påstår, att de håller dig ovanför ytan i alla situationer med en prickfri support...

Nu är det ju som alltid dumt
att spekulera sig fram till halvsanningar och vilka är bättre att ta reda på hur det verkligen ligger till än vi på
TechWorld? Men vi behöver såklart er hjälp. Det är ni som jobbar på
it-avdelningen som sitter på erfarenheterna och vet hur det brukar fungera. Därför vill vi att just du är med och svarar på vår korta undersökning där vi tar tempen på supporten. Vem är bäst och sämst? Vad strular och vad fungerar?

Hjälp oss! Svara på enkäten här så blir vi väldigt glada.