FreeShip

FreeShip är ett modelleringsprogram för att designa skepp och båtar av olika slag. Ett stort urval av ytstrukturer gör att du kan skapa precis det skrov du önskar.


Classic Shell
Classic Shell lägger till några av de klassiska XP-funktioner som saknas i Windows 7 och Vista, såsom den klassiska startmenyn och verktygslisten för Utforskaren.


Snare

Snare (System Intrusion Analysis and Reporting Environment) är en serie med logg-insamlande agenter som hjälper dig att analysera data i övervakningsloggar. Agenter finns för bland annat Linux, Windows, Solaris, IIS, Lotus Notes, Irix, AIX och ISA/IIS.


ZBar
Ta en bild av en streckkod och använd ZBar för att avläsa den på din dator. Applikationen har stöd för EAN/UPC, Code 128, Code 39 och en del andra varianter, och inkluderar bibliotek och applikationer för att använda exempelvis en webbkamera som en streckkodsskanner. Finns även i en version för Iphone.


Icinga
Icinga är ett övervakningssystem för it-infrastruktur baserat på Nagios. Det är helt kompatibelt med sin föregångare och innehåller Nagios alla funktioner plus ett antal nya finesser som har efterfrågats av användarna.