Integreras med ditt AD

En bra funktion i Evernote Business är möjligheten att integrera tjänsten med en befintlig Active Directory-lösning på ditt företag. Tjänsten för det här tillhandahålls dock inte av Evernote själva, utan sker genom ett samarbete med en tredjepartsleverantör som heter Okta.

Att integrera din Windows-server är en förhållandevis enkel process där du med en steg för steg-guide installerar Evernote-funktionaliteten på din server och synkar användarkonton mot tjänsten.

TechWorlds slutsats

För det mindre företaget är Evernote helt klart en smidig lösning för att dela dokument och för att kunna ha en gemensam digital informationsplattform för de anställda. Eftersom tjänsten dessutom är i det närmaste plattformsoberoende ger den möjlighet till ökad produktivitet genom ständig tillgång till gemensamma dokument och projekt.

Svagheten är framför allt det begränsande lagringsutrymmet på 2 gigabyte per konto för standardpriset på 76 kronor per användare.

FAKTA OCH BETYG


Produkt: Evernote Business
Tillverkare: Evernote
Produkttyp: Informationstjänst för att samla text-, bild- och ljudanteckningar för direktåtkomst från flera användare och genom olika enheter.
Plattformar: Windows, OS X, Chrome OS, Android, Blackberry OS, IOS, WebOS, Windows Mobile, Windows Phone.
Lagringsutrymme: 2 GB
Cirkapris: 76 kronor per månad och användare.

+ Pedagogiskt uppbyggt. Enkelt att komma igång med. Hanterar många olika media- och dokumenttyper. Kan integreras med Active Directory.
 
-
Snålt med lagringsutrymme jämfört med konkurrerande tjänster.
 

BETYG
Installation: 22 av 25
Funktioner: 22 av 25
Administration: 21 av 25
Användarvänlighet: 22 av 25

TOTALT: 87 av 100
Sida 2 / 2

Innehållsförteckning