Kodsnack är en podcast som passar in på den klassiska sloganramen av utvecklare, för utvecklare. Podcasten drog igång förra vintern och utkommer med nytt avsnitt varje vecka. Huvudämnet är som namnet antyder programmering och allt runt omkring, men även allmän teknik och säkerhet.

Bakom podcasten står tre utvecklare med erfarenheter från programmeringsvärldens alla vrår. Fredrik Björeman är till vardags utvecklare på planeringsverktyget TimeEdit där han jobbar med allt från mobilappar till webbutveckling, Tobias Hieta knackar den mesta av sin kod för mediasystemets Plex räkning. Kristoffer Grönlund spenderade ett par år som spelutvecklare innan han gick över till öppen källkod och jobbar numera på SUSE.

Idag släpper Kodsnack ett extraavsnitt där TechWorlds chefredaktör Magnus Aschan och Computer Swedens skribent Lars Danielsson deltar. Under avsnittet får vi veta mer om både Kodsnack-gänget och IDG.

Om du inte hört podcasten tidigare rekommenderar vi en titt på nedanstående lista där Fredrik, Tobias och Kristoffer samlat sina egna favoritavsnitt så här långt.

Du kan lyssna på avsnittet nedan och läsa mer hos Kodsnack