Veckans podcast börjar på den mjuka sidan med byggsystem i fokus. Att integrera ett nya byggen i arbetsflöden slutar ofta med ett omplåstrat resultat. Panelen diskuterar om att själva arbetsflödet oftare borde ändras allt eftersom nya byggen tillkommer.

Ännu ett event hos Apple har gått av staplen med både nya mobiler och klockor. Den fragmenterade marknaden, både sett till skärmstorleker och mängden system, anser panelen både ökar arbetsbördan och gör det svårare att nå ut med sin app. Hur ska utvecklare göra det bästa av situationen?

Därefter går ämnet naturligt över i Apple Pay och vad utvecklare kan gör med det. Applesegmentet avslutas med att Swift nått version 1.0 men fortsätter att utvecklas.

Från Apple går diskussionen till Android och Kristoffers nyinköpta Oneplus One, som är Oppo-ägda Oneplus första telefon. Med riktigt attraktiv hårdvara för ett överkomligt pris, lever telefonen upp till förväntningarna?

Länkar till mer information om det som nämns i avsnittet hittar du som vanligt hos Kodsnack och veckans avsnitt finns tillgängligt direkt i följande spelare: