kodsnack

I takt med att samhällets digitaliserats har också allt fler icke-tekniska användare börjat intressera sig för de programvaror de använder. Oavsett om de är dina kunder, interna medarbetare eller anonyma röster på nätet så kommer de lämna synpunkter på systemet.

Därefter glider diskussionen in på hur du som utvecklare marknadsför dig själv. Handlar det om något så enkelt som att jobba hårt med något du brinner för?

Har du kommentarer, frågor eller tips? Kodsnack hittas på Twitter under @kodnsack. Panelen hittas sedan under @tobiashieta, @isallmaroon och @bjoreman. Du kan även höra av dig via e-post till info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Panelen läser allt som skickas.

Varje måndag klockan 12:00 sänds Kodsnack live på live.kodsnack.se. Du kan delta i sändningens diskussion genom att ansluta till #kodsnack på irc.freenode.net. Lyssna på avsnittet nedan:

Prenumerera på Kodsnack via Itunes eller Libsyn.

Fakta

Den 16 april öppnar vi dörrarna till IDG och drar igång en fullspäckad kodkväll med temat Internet of Things. Kvällen kommer att bjuda på intressanta talare, programmering, nätverkande och workshops.

Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på wraps, dryck och snacks. Läs mer och anmäl dig här: www.codenight.se