Det är inte lätt att vara liten, det kan World of Warcraft-spelaren med pseudonymen Brion intyga. Brion gjorde ett inlägg på Blizzards diskussionsforum för World of Warcraft. Vad inte Brion tänkte på var att hans båda föräldrar både spelar spelet och läser forumen.

Brions misstag var att skriva sitt inlägg klockan halv fyra på morgonen då hans föräldrar trodde att han låg och sov. Inlägget, som från början handlade om en viss del av spelet, togs snabbt över av Brions mamma som på normalt föräldramanér läxade upp den olydiga sonen för att han varit uppe mitt i natten.

Resultatet? Ja, stackars Brion fick både utegångsförbud och problem att vara uppe på nätterna för att spela WoW. Förutom det har tusentals läsare roats av Faydres, som är Brions mammas pseudonym, inlägg vilket avslutas med orden busted och grounded.

Kan vi lära os något av det hela? Svårt att säga men förmodligen är det att inte vara uppe till klockan halv fyra på morgonen om du lämnar spår efter dig på det vis Brion gjorde.

Diskussionen, som för övrigt är en av de mest lästa på Blizzards forum med över 700 000 visningar, hittar du på Worldofwarcraft.com. Faktum är att du till och med kan köpa en t-shirt med motiv inspirerat av Faydra och Brion.