Adobe har släppt en stressuppdatering till Flash Player som täpper igen det säkerhetshål som sydkoreanska säkerhetsexperter kopplat samman med nordkoreanska spioner.

Det var i slutet av förra veckan som varningen om säkerhetshålet gick ut och i Sverige fick nyheten stort medialt utrymme efter att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap gått ut och uppmanat svenskar att helt avinstallera Flash Player.

Läs också: Nordkorea anklagas för massiva stölder av kryptovaluta

Enligt The Register ska det ha rört sig om en sårbarhet som gjorde det möjligt för hackarna att spionera på omvärlden via skadliga swf-filer som kunde levereras till offren inbäddade i Office-dokument.

Utöver spion-sårbarheten täpper Adobe även till ännu ett säkerhetshål med sin uppdatering, ett som ska ha gjort det möjligt för angriparen att köra skadlig kod på sitt offers maskin.

”Den här uppdateringen hanterar kritiska sårbarheter som skulle kunna användas för att köra skadlig kod, och Adobe rekommenderar användare till att uppdatera sin produktsinstallation till senaste versionen”, säger Adobe i ett uttalande