Googles trotjänare Gmail kommer inom en snar framtid att få en ny uppdatering, det skriver sajten The Verge som kommit över ett mejl från Google till G Suite-administratörer.

Enligt mejluppgifterna kommer Gmail att få ett "fräscht och rent" utseende, om du vill se hur det kan tänkas se ut så säger sig The Verge ha bilder på uppdateringen.

Läs också: GDPR ställer nya krav på e-posthantering – här är åtta tips

Vid sidan av det yttre väntas även en ny funktion rullas ut som låter användaren "snooza" mejl i inkorgen, vilket tycks betyda att användaren kan få vissa mejl att försvinna från inkorgen ett kort tag. Något som kan vara bra att ha om du våndas över mejl du inte orkar ta tag i.

Google har själva inte bekräftat uppgifterna, men i ett uttalande till The Verge bekräftar de att något är i görningen gällande Gmail.

”Vi arbetar med några stora uppdateringar för Gmail (som fortfarande är i en planeringsfas). Vi behöver lite mer tid för att samla oss själva och därför kan vi inte dela med oss av något ännu – arkivera detta nu så meddelar vi när det är dags att skicka”, säger en talesperson för Google till The Verge.