Paul Frazee gästar podden igen för att diskutera Beakers utveckling. Paul beskriver Beaker som ”peer-to-peer-webbläsaren för webbhackare. Beaker har precis släppts som publik beta, och massor har hänt sedan vi sist snackade i oktober. Paul berättar om vad Beaker är och några central delar, såsom feeds, filsystemet, och hur man gör för att börja bygga saker ovanpå dem.

På ytan ser Beaker ut som en vanlig webbläsare med några ovanliga knappar, men precis under ytan finns massor av peer-to-peer-teknologi som skapar en serverlös variant av webben där du lika lätt kan redigera, lägga till och bygga på andras skapelser som du kan surfa.

Vi diskuterar också Beakers väldigt öppna och iterativa utvecklingsprocess, och hur stor nytta man haft av användartester. Paul berättar också om några av alla de intressanta problem som återstår att lösa, och varför det faktiskt är bättre att lösa dem senare.

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack, @tobiashieta, @iskrig, och @bjoreman på Twitter, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna prenumerera och recensera oss i iTunes!

Lyssna på fler avnitt av Kodsnack